100Gb/S QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO Optical Transceiver
100Gb/S QSFP28 CWDM4 1310nm 2km DDM DFB Optical Transceiver
155Mb/S SFP 1310nm/1550nm 20km DDM Simplex LC Optical Transceiver

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

babagan kita
_W2A2318

Didegake ing 2014, Topticom minangka Komunikasi Optik Top, lan iki sesanti sing dadi pandhuan lan inspirasi wiwit didegake. Sawise tuwuh luwih cepet saka 5 taun, kita wis mbantu nggawe jaringan sing cepet lan aman ing saindenging jagad kanthi menehi transceiver sing berkualitas lan bisa dipercaya.
Kita nawakake macem-macem transceiver kompatibel OEM, kayata 100G QSFP28 / CFPx, 25G SFP28, 10G SFP +, GPON ONU, OLT, dll. Kita fokus lan tindakake pangembangan teknologi supaya bisa nyedhiyakake produk paling anyar kanggo mbantu nyepetake pangsa pasar karo produk strategis.

ndeleng liyane