page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 CWDM4 1310nm 2km DDM DFB transceiver optik

katrangan cekak:

100Gb / s QSFP28 CWDM4 minangka transceiver optik paralel, pluggable, paralel lan dirancang kanggo aplikasi 100G CWDM kanthi jaringan FEC, Datacenter lan Enterprise lan tautan optik liyane. Dheweke tundhuk karo Spesifikasi SFF-8636, IEEE 802.3ba 100GBASE-CLR4 / CWDM4 lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

100G QSFP28 nggabungake papat jalur data ing saben arah kanthi bandwidth 100Gb / s. Saben jalur bisa dioperasikake ing 25.78125Gb / s nganti 2km kanggo G.652 Single Mode Fiber (SMF). Panjang gelombang tengah saluran 4CWDM yaiku 1271nm, 1291nm, 1211nm lan 1331nm.

Fitur Produk

Nganti 25.78125Gbps Tingkat data saben saluran
Nganti tekan 2km kanggo G.652 SMF
4 Pemancar CWDM adhedhasar DFB sing durung digawe adhem
Detektor foto PIN 4 saluran
Faktor formulir QSFP28 sing bisa dipasang kanthi panas
Wadhah LC duplex
Sirkuit CDR internal ing saluran panrima lan Transmitter
Dhukungan bypass CDR
Fungsi diagnostik digital internal
Konsumsi daya sithik <3,5 W
Suhu operasi: 0 ~ + 70 ° C

Lamaran

Aplikasi 100G CWDM4 kanthi FEC
Jaringan Datacenter lan Enterprise
Link optik liyane

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

QSFP28

Dawane gelombang

1310nm

Tarif Data Maks

103,1 Gbps

Jarak Kirim Max

2km

Konektor

LC Dupleks

Media

SMF

Jinis Transmitter

LAN-WDM adhedhasar DFB

Jinis panrima

PIN

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

0 nganti 70 ° C (32 nganti 158 ° F)

TX Daya saben jalur

-6.5 ~ 2.5dBm

Sensitivitas Panampa

<-10dBm

<-10dBm

Konsumsi Daya

3.5W

Rasio Kepunahan

3.5dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik