page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO transceiver optik

katrangan cekak:

100Gb / s QSFP28 SR4 yaiku a
papat-saluran, pluggable, transceiver optik paralel lan dirancang kanggo 100GBASE-SR4 lan 100 Gigabit Ethernet, InfiniBand EDR, FDR, aplikasi QDR. Dheweke tundhuk karo Spesifikasi SFF-8665, IEEE 802.3bm 100GBASE-SR4 lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

100G QSFP28 nggabungake papat jalur data ing saben arah kanthi bandwidth 100Gb / s. Saben jalur bisa beroperasi ing 25.78125Gb / s nganti jarak transmisi 70m nggunakake serat OM3 utawa jarak transmisi 100m nggunakake serat OM4. Modul iki dirancang kanggo ngoperasikake sistem serat multimode nggunakake dawa nominal 850nm.

Fitur Produk

Tingkat data nganti 103.1Gb / s

Faktor formulir QSFP28 sing bisa dipasang kanthi panas

4 saluran 850nm VCSEL lan array detektor foto PIN

Sirkuit CDR internal ing saluran panrima lan pemancar

Fungsi diagnostik digital internal

Pasokan listrik siji + 3.3V

Konsumsi daya sithik <2.5 W

Lamaran

100GBASE-SR4 100G Ethernet liwat Duplex MMF

Infiniband EDR, FDR, QDR

Link optik liyane

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

QSFP28

Dawane gelombang

850nm

Tarif Data Maks

103,1 Gbps

Jarak Kirim Max

70m @ OM3 / 100m @ OM4

Konektor

MTP / MPO-12

Media

MMF

Jinis Transmitter

VCSEL 850nm

Jinis panrima

PIN

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

0 nganti 70 ° C (32 nganti 158 ° F)

TX Daya saben jalur

-8,4 ~ 2,4dBm

Sensitivitas Panampa

<-10.3dBm

<-10.3dBm

Konsumsi Daya

3.5W

Rasio Kepunahan

3dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 100GBASE-LR4 lan 112GBASE-OTU4 QSFP28 Tingkat Ganda 1310nm 100m DDM DML & PIN LC transceiver optik