page_banner

produk

100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM Tingkat Ganda VCSEL MPO / MTP transceiver optik

katrangan cekak:

100Gb / s QSFP28 SR4 yaiku a
papat-saluran, pluggable, transceiver optik paralel lan dirancang kanggo 100 Gigabit Ethernet, Data Center, InfiniBand QDR, DDR, SDR lan CPRI10 aplikasi. Dheweke tundhuk karo patuh QSFP28 MSA, IEEE 802.3bm. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS-6.


Detail Produk

Katrangan Produk

100G QSFP28 nggabungake papat jalur data ing saben arah kanthi bandwidth 100Gb / s. Saben jalur bisa mlaku ing 28Gb / s nganti jarak transmisi 100m nggunakake serat OM4 Modul iki dirancang kanggo ngoperasikake sistem serat multimode nggunakake dawa nominal 850nm.

Fitur Produk

Nganti tarif data 28Gb / s saben saluran

Faktor formulir QSFP28 sing bisa dipasang kanthi panas

4 saluran 850nm VCSEL lan array detektor foto PIN

suhu kasus perating: -20 nganti 75 ℃

Fungsi diagnostik digital internal

Pasokan listrik siji + 3.3V

Konsumsi daya sithik <3,5 W

Lamaran

Rak menyang Rak

Pusat Data

Infiniband QDR, DDR lan SDR

100G Ethernet

CPRI 10

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

QSFP28

Dawane gelombang

850nm

Tarif Data Maks

103,1 Gbps

Jarak Kirim Max

100m @ OM4

Konektor

MTP / MPO

Media

MMF

Jinis Transmitter

VCSEL 850nm

Jinis panrima

PIN

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

-20 nganti 70 ° C (32 nganti 158 ° F)

TX Daya saben jalur

-8,4 ~ 2,4dBm

Sensitivitas Panampa

<-9.2dBm

<-9.2dBm

Konsumsi Daya

3.5W

Rasio Kepunahan

3dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 100Gb / s QSFP28 SR4 850nm 100m DDM VCSEL MPO transceiver optik