page_banner

produk

100Gb / s CFP4 1310nm 10km DDM LAN-WDM EML transceiver optik

katrangan cekak:

CFP4 100Gb / s dirancang kanggo Ethernet 100GBASE. Dheweke tundhuk karo CFP MSA, IEEE 802.3ba 100GBASE-LR4, IEEE802.3bm CAUI-4 lan CEI-28G-VSR. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

CFP4 LR4 ngonversi 4 saluran input data listrik 25Gb / s dadi 4 saluran sinyal optik LAN WDM lan banjur multiplexes dadi siji saluran kanggo transmisi optik 100Gb / s. Kanthi kuwalik ing sisih panrima, modul kasebut de-multiplexes input optik 100Gb / s dadi 4 saluran sinyal optik LAN WDM banjur diowahi dadi 4 saluran output data listrik.
Panjang gelombang tengah 4 saluran LAN WDM yaiku 1295.56, 1300.05, 1304.58 lan 1309.14 nm minangka anggota grid panjang gelombang LAN WDM sing ditemtokake ing IEEE 802.3ba.

Fitur Produk

Faktor wujud CFP4 MSA sing bisa dicelupake panas
Pemancar: digawe adhem 4x25Gb / s LAN WDM EML TOSA (1295.56, 1300.05, 1304.58, 1309.14nm)
Panrima: 4x25Gb / s PIN ROSA
4x28G Antarmuka Serial Listrik (CEI-28G-VSR)
Tekan G.652 SMF nganti 10km
Antarmuka manajemen MDIO kanthi ngawasi diagnostik digital
Pasokan listrik siji + 3.3V
Wadhah LC duplex
Suhu operasi: 0 ~ 70oC
RoHS-6 tundhuk

Lamaran

100GBASE-LR4 Ethernet
OTN OTU4

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

CFP4

Dawane gelombang

4 LAN WDM

Tarif Data Maks

103,1 Gbps

Jarak Kirim Max

10km

Konektor

LC Dupleks

Media

SMF

Jinis Transmitter

LAN-WDM EML

Jinis panrima

PIN

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

0 nganti 70 ° C (32 nganti 158 ° F)

Tes Kualitas

1

Tes Mutu Sinyal TX / RX

2

Tes Tes

3

Tes Spektrum Optik

4

Pengujian Senstivitas

5

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

6

Tes Endface

Sertifikat Kualitas

xinfu

Sertifikat CE

safd (2)

Laporan EMC

safd (3)

IEC 60825-1

safd (1)

IEC 60950-1

123(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: