page_banner

produk

  • 10G XFP Duplex/CWDM/DWDM/BIDI Optical Transceivers

    10G XFP Dupleks / CWDM / DWDM / BIDI Transceiver Optik

    Seri optik 10G XFP modul kalebu Duplex / CWDM / DWDM / BIDI, sing ndhukung macem-macem jarak transmisi wiwit 300M nganti 80KM. Dheweke tundhuk karo 10-Gigabit Ethernet, SONET OC-192 / SDH STM-64 lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L. Bidang aplikasi utama yaiku jaringan CWDM / jaringan DWDM / transmisi SDH / SONET / FC lan lingkungan liyane.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet 10GBASE-BX. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver TM-4DDDG / GD-243E bi-directional 10Gb / s (SFP +) tundhuk karo Spesifikasi SFP + Multi-Source Perjanjian (MSA) saiki. Dheweke tundhuk karo Ethernet 10GBASE-LR / LW, SONET OC-192 / SDH lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L.
    Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet 10GBASE-BX. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1490nm/1550nm 80kmm DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1490nm / 1550nm 80kmm DDM EML LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing link Ethernet 10GBASE, saluran serat lan aplikasi WDM. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1450nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1450nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1610nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1610nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 80km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 80km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ SR 850nm 300m DDM VCSEL LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + SR 850nm 300m DDM VCSEL LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + SR dirancang kanggo digunakake ing tautan 10-Gigabit Ethernet liwat serat multimode. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-SR / SW lan 10G Fiber Channel 1200-Mx-SN-I. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Faktor Formulir Cilik Enhanced Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 10km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 20km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.