page_banner

produk

10GBASE-T SFP + Modul Transceiver Tembaga RJ-45 30m

katrangan cekak:

10GBASE-T tembaga SFP + transceiver minangka kinerja tinggi, kompatibel karo produk duplex sing kompatibel karo standar 10GBASE-T kaya sing ditemtokake ing IEEE 802. 3-2006 lan IEEE 802.3an kanggo komunikasi bi-pituduh nganti 30 meter tekan kucing 6a / Kabel 7. Kabeh patang pasangan ing kabel digunakake kanthi tingkat simbol ing 2500Mbps kanggo saben pasangan.


Detail Produk

Katrangan Produk

10GBASE-T tembaga SFP + transceiver minangka kinerja dhuwur, biaya efektif terintegrasi

piranti duplex sing cocog karo standar 10GBASE-T kaya sing ditemtokake ing IEEE 802.3-2006 lan IEEE 802.3an kanggo komunikasi arah loro nganti 30 meter tekan kabel kucing 6a / 7. Kabeh papat pasangan kabel digunakake kanthi tarif simbol 2500Mbps ing saben pasangan.

Fitur Produk

Nganti 10Gb / s tautan data arah loro

Jejak SFP + sing bisa dipasang kanthi panas

Kisaran suhu kasus komersial (0 ° C nganti + 70 ° C)

Kothak logam kanthi lengkap kanggo EMI sing kurang

Disipasi daya≤2.5W

Déwan konektor RJ-45 kompak

+ 3,3V pasokan listrik siji

Akses menyang IC lapisan fisik liwat bus serial 2 kawat

Operasi 10GBASE-T ing sistem host kanthi antarmuka XGMII

Faktor Formulir Cilik: Ora bisa digunakake karo sistem kandhang lan konektor SFP +

SFF-8431 lan SFF-8432 MSA Selaras

Selaras karo IEEE Std 802.3an-2006

Selaras karo FCC 47 CFR Bagéan 15, Kelas B

Emisi EMI murah

Lamaran

10 Gigabit Ethernet liwat kabel Cat 6a / 7

Jaringan Warisan

Ngalih / Router nganggo 10GBASE-T SFP +

Sambungan Rack to Rack liyane

Spesifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Formulir SFP Tingkat Data 10Gbps, 5Gbps, 2.5Gbps, 1000Mbps
Media Kucing 6a / 7 Jarak Kabel Max 30m
Konektor RJ-45 Range Suhu 0 nganti 70 ° C

Tes Kualitas

1

Tes Mutu Sinyal TX / RX

2

Tes Tes

3

Tes Spektrum Optik

4

Pengujian Senstivitas

5

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

6

Tes Endface

Sertifikat Kualitas

xinfu

Sertifikat CE

safd (2)

Laporan EMC

safd (3)

IEC 60825-1

safd (1)

IEC 60950-1

123(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk kategori