page_banner

produk

10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

katrangan cekak:

10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 20km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

Transceiver SFP + Pluggable SFP + transceiver 10Gb / s Enhanced dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet 10-Gigabit nganti 20km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.

Fitur Produk

Transmisi serat Single Mode
Paket Multi-sumber SFP kanthi LC Receptacle
Nganti 10Gb / Tautan Data
Kapabilitas Paling Panas
Suplai Daya Tunggal + 3.3V
Selaras karo Spesifikasi kanggo IEEE802.3Z
Cocog karo Bellcore TA-NWT-000983
Keamanan Mripat sing Dirancang kanggo Ketemu Laser Kelas1, Cocog karo IEC60825-1

Lamaran

Ethernet Gigabit
Saluran Serat
Aplikasi WDM

Spesifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Formulir SFP + Dawane gelombang 1310nm
Tarif Data Maks 10 Gbps Jarak Kirim Max 20km
Konektor LC Dupleks Media SMF
Jinis Transmitter 1310nm DFB Jinis panrima PINTIA
Diagnostik DDM Didhukung Range Suhu 0 nganti 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Daya saben jalur -4 ~ + 2dBm Sensitivitas Panampa <-14dBm
<-14dBm Konsumsi Daya 3.5W Rasio Kepunahan

4dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik