page_banner

produk

155Mb / s SFP 1310nm / 1550nm 20km DDM Simplex LC transceiver optik

katrangan cekak:

CFP4 100Gb / s dirancang kanggo Ethernet 100GBASE-SR4. Dheweke tundhuk karo CFP4 MSA, IEEE 802.3ba 100GBASE-SR4 lan CAUI-4, lan OIF CEI-28G-VSR .. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

Transceiver SFP minangka modul sing efektif lan efektif. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat bus serial 2 kawat sing ditemtokake ing SFF-8472. Bagean panrima nggunakake panrima PIN lan pemancar nggunakake laser FP 1310 nm lan laser FP 1550nm kanggo njamin aplikasi 100Base-LX Ethernet 20km.

Fitur Produk

Nganti 155Mb / Tautan Data

Panas-Pluggable

Konektor LC Tunggal

Nganti 20 km ing SMF 9 / 125μm

WDM internal

Suplai Daya Tunggal + 3.3V

Monitoring Interface Compliant karo SFF-8472

Kisaran suhu operasi: -40 ° C nganti 85 ° C / -5 ° C nganti 85 ° C / -0 ° C nganti 70 ° C

RoHS manut lan bebas timbal

Lamaran

Ethernet cepet

SDH STM-1 / SONET OC-03

Aplikasi WDM

Spesifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Formulir SFP Dawane gelombang 1310nm / 1550nm
Tarif Data Maks 100Mb / s Jarak Kirim Max 20km
Konektor Simplex LC Rasio Kepunahan 9dB
Jinis Transmitter FP Jinis panrima PINTIA
Diagnostik DDM Didhukung Range Suhu 0 nganti 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Daya -13 ~ -7dBm Sensitivitas Panampa <-34dBm

<-34dBm

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 40Gb / s QSFP + CWDM 40km DDM Duplex LC transceiver optik