page_banner

produk

  • 25Gb/s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 minangka kinerja dhuwur, modul efektif biaya sing ndhukung tingkat data 25Gbps lan dawa tautan Maksimum 10km ing SMF. Iki dirancang kanggo Ethernet 25GBASE-LR lan 25.78125 Gb / s single lane 100GE LR4. Dheweke tundhuk karo SFF-8402 lan SFF-8472, SFF-8432, SFF-8431 lan IEEE 802.3 dening 25GBASE-LR, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, Telcordia GR-468-CORE.
  • 25Gb/s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet nganti 25.78 Gb / s data rate lan dawane 40km. Dheweke tundhuk karo SFF-8472, lan kompatibel karo SFF-8432 lan bagean SFF-8431 sing ditrapake. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Modul SFP28 LAN-WDM sing cocog karo SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Modul SFP28 LAN-WDM sing cocog karo SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 minangka modul transceiver optik sing kompak ngonversi data listrik 25Gbit / s PECL utawa CML dadi data optik serial sing cocog karo standar 25GBASE-SR. Iki dirancang kanggo jaringan area panyimpenan Berkecepatan tinggi, sambung kluster komputer, Pipa data kecepatan tinggi Khusus, lan Sambungan Inter Rack. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 25GBASE-LR.
  • 25Gb/s SFP28 BIDI 1270nm/1330nm 10km

    25Gb / s SFP28 BIDI 1270nm / 1330nm 10km

    Transceiver SFP28 dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet nganti 25.78 Gb / s tarif data lan dawa link nganti 10 km. Dheweke tundhuk karo SFF-8472, lan kompatibel karo SFF-8432 lan bagean SFF-8431 sing ditrapake. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 25Gb/s SFP28 CWDM 10km DDM EML Duplex LC optical transceiver

    25Gb / s SFP28 CWDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

    Transceiver SFP28 dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet nganti 25.78 Gb / s data rate lan dawa link 10km. Dheweke tundhuk karo SFF-8472, lan kompatibel karo SFF-8432 lan bagean SFF-8431 sing ditrapake. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.