page_banner

produk

25Gb / s SFP28 LR 1310nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

katrangan cekak:

Transceiver SFP28 minangka kinerja dhuwur, modul efektif biaya sing ndhukung tingkat data 25Gbps lan dawa tautan Maksimum 10km ing SMF. Iki dirancang kanggo Ethernet 25GBASE-LR lan 25.78125 Gb / s single lane 100GE LR4. Dheweke tundhuk karo SFF-8402 lan SFF-8472, SFF-8432, SFF-8431 lan IEEE 802.3 dening 25GBASE-LR, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, Telcordia GR-468-CORE.


Detail Produk

Katrangan Produk

Transceiver optik 25G SFP28 dirancang kanggo Ethernet 25GBASE-LR lan 25.78125 Gb / s single lane 100GE LR4. Panjang link maksimume yaiku 10km ing SMF. Transceiver optik tundhuk RoHS.

Fitur Produk

Tingkat data nganti 25.78125Gb / s
Faktor wujud SFP28 sing bisa dipasang kanthi panas
Konektor LC duplex
1310nm DFB lan panrima PIN
Fungsi diagnostik digital internal
Dawa link maksimal 10km ing SMF
Pasokan listrik siji + 3.3V
Konsumsi daya sithik <1.2W
Suhu operasi: -5 ~ + 70 ° C

Lamaran

Ethernet 25GBASE-LR
25.78125 Gb / s single lane 100GE LR4

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

SFP28

Dawane gelombang

1310nm

Tarif Data Maks

25,78125 Gbps

Jarak Kirim Max

10km

Konektor

LC Dupleks

Media

SMF

Jinis Transmitter

DFB 1310nm

Jinis panrima

PIN

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

-5 nganti 70 ° C

TX Daya

-7 ~ 2dBm

Sensitivitas Panampa

<-11.3dBm

<-11.3dBm

Konsumsi Daya

1.2W

Rasio Kepunahan

3.5dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • Sedurunge: