page_banner

produk

25Gb / s SFP28 BIDI 1270nm / 1330nm 10km

katrangan cekak:

Transceiver SFP28 dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet nganti 25.78 Gb / s tarif data lan dawa link nganti 10 km. Dheweke tundhuk karo SFF-8472, lan kompatibel karo SFF-8432 lan bagean SFF-8431 sing ditrapake. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.


Detail Produk

Katrangan Produk

Transceiver SFP28 dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet nganti 25.78 Gb / s tarif data lan dawa link nganti 10 km. Dheweke tundhuk karo SFF-8472, lan kompatibel karo SFF-8432 lan bagean SFF-8431 sing ditrapake. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.

Fitur Produk

Ndhukung antarmuka optik 25.78125Gb / s

Pangiriman nganti 10km ing SMF

Laser DFB sing ora adhem lan panrima PIN

Jejak SFP28 sing bisa dipasang kanthi panas

Fungsi diagnostik digital internal

Pasokan listrik siji + 3.3V

Konsumsi daya kurang saka 1,3 W

Suhu operasi: -40 ~ + 85°C

CDR internal ing saluran pemancar lan saluran panrima

Dhukungan bypass CDR

Paket SFP28 MSA kanthi konektor LC simplex, Bi-directional

Lamaran

25GBASE-BX 25G Ethernet

25.78125 Gb / s single lane 100GE LR4

Link optik liyane

Spesifikasi Produk

Parameter Data Parameter Data
Faktor Formulir SFP28 Dawane gelombang 1270nm / 1330nm
Tarif Data Maks 25,78125 Gbps Jarak Kirim Max 10KM
Konektor LC simplex Media SM
Jinis Transmitter 1270nm DFB

1330nm DFB

Jinis panrima PINTIA
Diagnostik DDM Didhukung Range Suhu 0 nganti 70 ° C /

-40 ° C ~ + 85 ° C

TX Daya -5 ~ + 2dBm Sensitivitas Panampa <-13dBm
<-13dBm Konsumsi Daya 3.5W Rasio Kepunahan

3.5dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 SR 850nm 100m DDM VCSEL LC transceiver optik