page_banner

produk

25Gb / s SFP28 LAN-WDM 10km DDM EML Duplex LC transceiver optik

katrangan cekak:

Modul SFP28 LAN-WDM sing cocog karo SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3CC 25GBASE-ER. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.


Detail Produk

Keterangan Produk:

25G LAN WDM minangka modul transceiver optik sing kompak banget lan dawane 12 dawa. Pemancar LAN-WDM EML lan panrima APD nyedhiyakake kinerja sing luwih apik kanggo aplikasi Ethernet nganti link 10km ing SMF.

Fitur Produk

Tingkat data operasi nganti 25Gbps
Laser LAN-WDM EML Cooling lan panrima APD
Jejak SFP28 sing bisa dipasang kanthi panas
Fungsi diagnostik digital internal
Pasokan listrik siji + 3.3V
Disipasi daya kurang saka 2,0 W
CDR internal ing saluran pemancar lan saluran panrima
Dhukungan bypass CDR
Paket SFP28 MSA kanthi konektor LC wadhah
Jitter kurang banget
EMI sithik banget lan proteksi ESD sing apik banget
RoHS manut

Lamaran

25GBASE-LR 25G Ethernet
25.78125 Gb / s LAN-WDM
CPRI / eCPRI
Link optik liyane

Spesifikasi Produk:

Parameter Data Parameter Data
Faktor Formulir SFP28 Dawane gelombang LANWDM
Tarif Data Maks 25,78125 Gbps Jarak Kirim Max 10km
Konektor LC Dupleks Media SM
Jinis Transmitter LANWDM EML Jinis panrima APD
Diagnostik DDM Didhukung Range Suhu 0 nganti 70 ° C
TX Daya saben jalur -2 ~ + 6dBm Sensitivitas Panampa <-19.5dBm
<-19.5dBm Konsumsi Daya 2W Rasio Kepunahan

6dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 25Gb / s SFP28 CWDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optik

  • 25Gb / s SFP28 LAN-WDM 40km DDM EML Duplex LC transceiver optikProduk