page_banner

produk

40Gb / s QSFP + CWDM 40km DDM Duplex LC transceiver optik

katrangan cekak:

40Gb / s 40km QSFP + Transceiver minangka modul transceiver sing dirancang kanggo aplikasi komunikasi optik 40km. Desain kasebut cocog karo 40GBASE-ER4 standar IEEE P802.3ba lan Perjanjian Multi-Sumber QSFP (MSA).


Detail Produk

Katrangan Produk

Modul iki ngowahi 4 saluran input (ch) data listrik 10Gb / s dadi 4 sinyal optik CWDM, lan multiplexes dadi siji saluran kanggo transmisi optik 40Gb / s. Mbaliké, ing sisih panrima, modul kasebut optik de-multiplexes input 40Gb / s dadi 4 sinyal saluran CWDM, lan ngonversi dadi 4 data output listrik saluran.

Panjang gelombang tengah 4 saluran CWDM yaiku 1271nm, 1291nm, 1311nm lan 1331nm minangka anggota grid panjang gelombang CWDM sing ditemtokake ing ITU-T G694.2. Isine konektor LC duplex kanggo antarmuka optik lan konektor 38 pin kanggo antarmuka listrik. Kanggo minimalake dispersi optik ing sistem jarak jauh, serat mode siji (SMF) kudu ditrapake ing modul iki.

Fitur Produk

Ndhukung tarif bit agregat 41.2Gbps 

Pemancar CWDM 4x10.3Gbps sing ora digawe adhem

Panrima PIN-TIA sensitivitas dhuwur

Nganti 40km ing SMF

Wadhah LC duplex

Faktor formulir QSFP + sing bisa dipasang panas                  

Disipasi daya <3.5W

Omah kabeh logam kanggo kinerja EMI sing unggul

RoHS6 manut (bebas timah)

Suhu operasi:

Komersial: 0ºC nganti + 70 ° C

Lamaran

40GBASE-ER4

InfiniBand QDR lan DDR sambungake

Koneksi Telekomunikasi 40G

Spesifikasi Produk

Parameter

Data

Parameter

Data

Faktor Formulir

QSFP +

Dawane gelombang

CWDM

Tarif Data Maks

41.2

Jarak Kirim Max

40km @ SMF

Konektor

LC Dupleks

Media

SMF

Jinis Transmitter

CWDM

Jinis panrima

APD

Diagnostik

DDM Didhukung

Range Suhu

0 nganti 70 ° C (32 nganti 158 ° F)

TX Daya

-2.7 ~ 5dBm

Sensitivitas Panampa

<-11.5dBm

<-11.5dBm

Konsumsi Daya

3.5W

Rasio Kepunahan

3.5dB

1

Tes Kualitas

2

Tes Mutu Sinyal TX / RX

3

Tes Tes

4

Tes Spektrum Optik

5

Pengujian Senstivitas

6

Uji Reliabilitas lan Stabilitas

Tes Endface

xinfu

Sertifikat Kualitas

safd (2)

Sertifikat CE

safd (3)

Laporan EMC

safd (1)

IEC 60825-1

123(1)

  • IEC 60950-1
  • 40Gb / s QSFP + 1310nm 2km DDM Duplex LC transceiver optik

  • 155Mb / s SFP 1310nm / 1550nm 20km DDM Simplex LC transceiver optikProduk