page_banner

Babagan Kita

Bisnis paling apik diwiwiti karo mitra bisnis sing paling apik. Yen sampeyan nggoleki mitra sing cocog kanggo transceiver optik, telusuran bakal rampung.

Crita Kita

Diadegake ing 2014, Topticom tegese Komunikasi Optik Top, lan iki sesanti kita sing nuntun lan menehi inspirasi wiwit didegake. Sawise tuwuh luwih cepet saka 5 taun, kita wis mbantu nggawe jaringan sing cepet lan aman ing saindenging jagad kanthi menehi transceiver sing berkualitas lan bisa dipercaya.

Kita nawakake macem-macem transceiver kompatibel OEM, kayata 100G QSFP28 / CFPx, 25G SFP28, 10G SFP +, GPON ONU, OLT, dll. Kita fokus lan tindakake pangembangan teknologi supaya bisa nyedhiyakake produk paling anyar kanggo mbantu nyepetake pangsa pasar karo produk strategis.

Produk performa tinggi Topticom lan layanan sing apik banget mbantu entuk kesempatan kanggo nggarap perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad.

Kabeh produk Topticom diproduksi miturut sarat ISO9001: 2000, UL, TUV, CE, FDA lan RoHS supaya tetep 1st tataran kelas.

Apa sing Nggawe Kita Beda?

Pancen angel banget kanggo tampil ing pasar sing kebak panyedhiya sing meh padha. Nanging ana sawetara perkara sing khas kanggo Topticom sing pancen mbedakake kita karo pemasok transceiver liyane.

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

1. Fokus karo Layanan Pelanggan Superior

Ing Topticom, kabeh rekanan dilatih kanthi bener ing praktik paling apik kanggo ngirim layanan pelanggan kelas internasional. Kita pinuju nggawe pengalaman sing apik banget kanggo sampeyan. Saka proposal dhisikan nganti pungkasan ngirim produk utawa layanan, sampeyan bakal dianggep minangka Raja. 

256637-1P52R2054329

2. Ngiyataken lan Ngenthokake Hubungan karo Pelanggan

Transceiver optik topticom diproduksi miturut standar industri paling dhuwur lan 100% interoperatable ing kabeh platform OEM. Produk sing dipercaya bakal menehi kapercayan nalika nggarap para pelanggan lan mbantu sampeyan ngiyatake lan nambah hubungan karo dheweke.

zGZAdC4WNS_small

3. Dhukungan Unlimited

Topticom bakal nandur modal wektu, R&D lan sumber daya kanggo ndhukung kabeh sing sampeyan butuhake, sadurunge sadurunge miwiti kerjasama resmi. 

165152892

4. Jujur babagan Produk lan Layanan

Sampeyan kudu nyekel sawetara pemasok sing ngapusi sampeyan lan nyebabake masalah gedhe. Ing Topticom, iki ora bakal kedadeyan. Kejujuran ora mung kabijakan sing paling apik, nanging uga kabijakan utama, sampeyan bakal menehi informasi babagan kahanan nyata babagan produk lan layanan.