page_banner

produk

  • 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

    10GBASE-T SFP + Modul Transceiver Tembaga RJ-45 30m

    10GBASE-T tembaga SFP + transceiver minangka kinerja tinggi, kompatibel karo produk duplex sing kompatibel karo standar 10GBASE-T kaya sing ditemtokake ing IEEE 802. 3-2006 lan IEEE 802.3an kanggo komunikasi bi-pituduh nganti 30 meter tekan kucing 6a / Kabel 7. Kabeh patang pasangan ing kabel digunakake kanthi tingkat simbol ing 2500Mbps kanggo saben pasangan.
  • 1000BASE-T SFP Copper RJ-45 100m Transceiver Module

    1000BASE-T SFP Tembaga RJ-45 100m Modul Transceiver

    Tembaga SFP 10/100 / 1000BASE-T transceiver nduweni kinerja dhuwur, modul sing efektif larang karo Gigabit Ethernet lan standar 10/100 / 1000BASE-T kaya sing ditemtokake ing IEEE 802. 3-2002 lan IEEE 802.3ab, sing ndhukung 10 / Data 100 / 1000Mbps- tingkat nganti 100 meter tekan kabel kategori 5-twisted-twed-pair. .

  • 1000BASE-T SFP Copper RJ-45 100m Transceiver Module

    1000BASE-T SFP Tembaga RJ-45 100m Modul Transceiver

    Transceiver SFP tembaga 1000BASE-T nduweni kinerja dhuwur, modul sing efektif larang karo standar Gigabit Ethernet lan standar 1000BASE-T kaya sing ditemtokake ing IEEE 802. 3-2002 lan IEEE 802.3ab, sing ndhukung data-data 1000Mbps nganti 100 meter tekan kabel kategori 5 bengkong-twisted-unshielded.