page_banner

warta

Riset ujar manawa pasar modul optik bakal ngluwihi USD17.7 milyar ing taun 2025, kanthi kontribusi paling gedhe saka pusat data

"Ukuran pasar modul optik tekan udakara USD7,7 milyar ing taun 2019, lan samesthine luwih saka tikel nganti udakara USD17,7 milyar ing taun 2025, kanthi CAGR (tingkat pertumbuhan taunan senyawa) 15% saka 2019 nganti 2025. ” Analis YoleD & Veloppement (Yole) Martin Vallo ujar: "Wutah iki entuk bathi saka operator layanan awan kanthi skala gedhe wiwit nggunakake modul modul kecepatan tinggi (kalebu 400G lan 800G) sing luwih larang. Kajaba iku, operator telekomunikasi uga nambah investasi ing jaringan 5G. ”

1-2019~2025 optical transceiver market revenue forecast by application

Yole negesake yen wiwit taun 2019 nganti 2025, panjaluk modul optik saka pasar komunikasi data bakal entuk CAGR (tingkat pertumbuhan taunan senyawa) udakara 20%. Ing pasar telekomunikasi, bakal entuk CAGR (tingkat pertumbuhan taunan senyawa) udakara 5%. Kajaba iku, kanthi pengaruh pandemi, total penghasilan diarepake bakal mundhak cukup ing taun 2020. Nyatane, COVID-19 alamiah mengaruhi penjualan modul optik global. Nanging, didhukung dening strategi penyebaran 5G lan pangembangan pusat data cloud, panjaluk modul optik kuat banget.

2-Market share of top 15 players providing optical transceiver in 2019

Miturut Pars Mukish, analis ing Yole: "Sajrone 25 taun kepungkur, pangembangan teknologi komunikasi serat optik nggawe kemajuan gedhe. Ing taun 1990-an, kapasitas maksimal tautan serat optik komersial mung 2,5-10Gb / s, lan saiki kacepetan transmisi bisa nganti 800Gb / s. Pangembangan sajrone dasawarsa kepungkur nggawe sistem komunikasi digital efisiensi luwih dhuwur lan bisa ngrampungake masalah atenuasi sinyal. "

Yole negesake manawa evolusi macem-macem teknologi nggawe kacepetan transmisi jaringan jarak jauh lan metro bisa tekan 400G utawa malah luwih dhuwur. Tren dina iki dadi tarif 400G amarga saka permintaan operator awan kanggo interkoneksi pusat data. Kajaba iku, tuwuhing kapasitas jaringan komunikasi kanthi eksponensial lan plabuhan optik sing saya akeh wis mengaruhi teknologi modul optik. Desain faktor bentuk anyar dadi saya umum, lan tujuane nyuda ukurane, saengga bisa nyuda konsumsi daya. Ing njero modul, piranti optik lan sirkuit integral saya cedhak.

3-Satatus of optical transceivers migration to higher spped in datacom

Mula, fotonik silikon bisa dadi teknologi utama kanggo solusi interkoneksi optik mbesuk kanggo ngatasi lalu lintas sing saya akeh. Teknologi iki bakal duwe peran penting ing aplikasi wiwit 500 meter nganti 80 kilometer. Industri ngupayakake nggabungake laser InP langsung menyang chip silikon kanggo entuk integrasi heterogen. Keuntungan kasebut yaiku integrasi sing bisa diukur lan ngilangi biaya lan kerumitan kemasan optik.

Dr. Eric Mounier, analis ing Yole, ujar: "Saliyane nambah tarif liwat amplifier terintegrasi, throughput data sing luwih dhuwur uga bisa ditindakake kanthi nggabungake chip pemrosesan sinyal digital paling canggih, sing nyedhiyakake macem-macem teknologi modulasi multi-level, kayata minangka PAM4 Utawa QAM. Teknik liya kanggo nambah tarif data yaiku paralelisasi utawa multiplexing. ”


Wektu kiriman: Jun-30-2020