page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ SR 850nm 300m DDM VCSEL LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + SR 850nm 300m DDM VCSEL LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + SR dirancang kanggo digunakake ing tautan 10-Gigabit Ethernet liwat serat multimode. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-SR / SW lan 10G Fiber Channel 1200-Mx-SN-I. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Faktor Formulir Cilik Enhanced Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 10km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 20km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1310nm 40km DDM DFB LC Transceiver optik Duplex

    Transceiver Pluggable SFP + 10Gb / s minangka transceiver SFP + Enhanced Formulir Cilik Plancable dirancang kanggo digunakake ing tautan multi-rate 10-Gigabit nganti 40km serat mode tunggal G.652. Dheweke tundhuk karo SFF-8431 1, SFF-8432 2 lan 10GBASE- ER / EW; dhukungan 4x, 8x lan 10x Fiber Channel, uga opsi CPRI 2 nganti 8, liwat 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1550nm 40km DDM EML LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1550nm 40km DDM EML LC Transceiver optik Dupleks

    Transceiver Pluggable SFP + 10Gb / s minangka transceiver SFP + Enhanced Formulir Cilik Plancable dirancang kanggo digunakake ing tautan multi-rate 10-Gigabit nganti 40km serat mode tunggal G.652. Dheweke tundhuk karo SFF-8431 1, SFF-8432 2 lan 10GBASE- ER / EW; dhukungan 4x, 8x lan 10x Fiber Channel, uga opsi CPRI 2 nganti 8, liwat 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ZR 1550nm 80km DDM EML LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + ZR 1550nm 80km DDM EML LC Transceiver optik Dupleks

    Transceiver 10Gb / s Pluggable SFP + ZR minangka transceiver SFP + Pluggable Sempurna Enhanced dirancang kanggo digunakake ing 10GBASE-ZR / ZW nganti 80km serat mode tunggal G.652. Dheweke tundhuk karo SFF-8472 lan SFP + MSA, SFF-8431 lan SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ZR / ZW, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B lan Telcordia GR-468-CORE.
    Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.