page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ DWDM 40km DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + DWDM 40km DDM EML LC transceiver optik

    Transceiver mode tunggal seri DWDM SFP + 10G minangka modul pluggable faktor wujud cilik kanggo komunikasi data optik dupleks.
    Modul iki dirancang kanggo masang peralatan jaringan DWDM ing akses metropolitan lan jaringan inti lan dioperasikake kanthi dawane dawa DWDM saka 1529nm nganti 1563nm kaya sing ditemtokake dening ITU-T. Dheweke keluhan karo SFF-8431 MSA lan SFF-8432 MSA.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ DWDM 80km DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + DWDM 80km DDM EML LC transceiver optik

    Transceiver mode tunggal seri DWDM SFP + 10G minangka modul pluggable faktor wujud cilik kanggo komunikasi data optik dupleks.
    Modul iki dirancang kanggo masang peralatan jaringan DWDM ing akses metropolitan lan jaringan inti lan dioperasikake kanthi dawane dawa DWDM saka 1529nm nganti 1563nm kaya sing ditemtokake dening ITU-T. Dheweke keluhan karo SFF-8431 MSA lan SFF-8432 MSA.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.