page_banner

produk

  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet 10GBASE-BX. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver TM-4DDDG / GD-243E bi-directional 10Gb / s (SFP +) tundhuk karo Spesifikasi SFP + Multi-Source Perjanjian (MSA) saiki. Dheweke tundhuk karo Ethernet 10GBASE-LR / LW, SONET OC-192 / SDH lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L.
    Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1270nm/1330nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1270nm / 1330nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing tautan Ethernet 10GBASE-BX. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1490nm/1550nm 80kmm DDM EML LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1490nm / 1550nm 80kmm DDM EML LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + BIDI dirancang kanggo digunakake ing link Ethernet 10GBASE, saluran serat lan aplikasi WDM. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-ER / EW, SFF-8472 lan SFP + MSA, FCC 47 CFR Part 15, Kelas B, lan Telcordia GR-468-CORE. Transceiver optik tundhuk karo syarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1450nm 20km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1450nm 20km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1270nm~1610nm 10km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1270nm ~ 1610nm 10km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 40km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 40km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
  • 10Gb/s SFP+ CWDM 1470nm~1610nm 80km DDM DFB LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + CWDM 1470nm ~ 1610nm 80km DDM DFB LC transceiver optik

    Transceiver optik seri 10Gb / s SFP + CWDM dirancang kanggo aplikasi komunikasi serat kayata 10G Ethernet, sing cocog karo spesifikasi SFP + MSA SFF-8431.
    Modul iki dirancang kanggo serat mode siji lan bisa digunakake kanthi dawa gelombang nominal dawa gelombang CWDM.
    Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ SR 850nm 300m DDM VCSEL LC optical transceiver

    10Gb / s SFP + SR 850nm 300m DDM VCSEL LC transceiver optik

    10Gb / s SFP + SR dirancang kanggo digunakake ing tautan 10-Gigabit Ethernet liwat serat multimode. Dheweke tundhuk karo SFF-8431, SFF-8432, IEEE 802.3ae 10GBASE-SR / SW lan 10G Fiber Channel 1200-Mx-SN-I. Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 10km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Faktor Formulir Cilik Enhanced Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 10km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + LR 1310nm 20km DDM DFB LC Duplex transceiver optik

    10Gb / s Enhanced Small Form Factor Pluggable SFP + transceiver dirancang kanggo digunakake ing link 10-Gigabit Ethernet nganti 20km liwat serat Single Mode. Fungsi kasebut tundhuk karo fungsi diagnostik SFF-8431, SFF-8432 lan IEEE 802.3ae 10GBASE-LR / LW, lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L Digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kawat. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.
  • 10Gb/s SFP+ 1310nm 40km DDM DFB LC Duplex optical transceiver

    10Gb / s SFP + 1310nm 40km DDM DFB LC Transceiver optik Duplex

    Transceiver Pluggable SFP + 10Gb / s minangka transceiver SFP + Enhanced Formulir Cilik Plancable dirancang kanggo digunakake ing tautan multi-rate 10-Gigabit nganti 40km serat mode tunggal G.652. Dheweke tundhuk karo SFF-8431 1, SFF-8432 2 lan 10GBASE- ER / EW; dhukungan 4x, 8x lan 10x Fiber Channel, uga opsi CPRI 2 nganti 8, liwat 40km tautan.
    Fungsi diagnostik digital kasedhiya liwat antarmuka serial 2 kabel, kaya sing ditemtokake ing SFF-8472. Transceiver optik tundhuk karo sarat RoHS.