page_banner

produk

  • 10G XFP Duplex/CWDM/DWDM/BIDI Optical Transceivers

    10G XFP Dupleks / CWDM / DWDM / BIDI Transceiver Optik

    Seri optik 10G XFP modul kalebu Duplex / CWDM / DWDM / BIDI, sing ndhukung macem-macem jarak transmisi wiwit 300M nganti 80KM. Dheweke tundhuk karo 10-Gigabit Ethernet, SONET OC-192 / SDH STM-64 lan 10G Fiber Channel 1200-SM-LL-L. Bidang aplikasi utama yaiku jaringan CWDM / jaringan DWDM / transmisi SDH / SONET / FC lan lingkungan liyane.